Priročnost
Vodni bari Spring so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in jih zato lahko postavite kamorkoli želite ter si tako zagotovite dostop do osvežitve v vsakem prostoru. Odpravite težave dostopanja do vode in se ne ukvarjajte več s prenašanjem ter dostavljanjem vodnih balonov. Z vodnimi bari Spring si lahko natočite hladno, toplo in tudi vročo vodo za čaj (v neomejenih količinah). Pozabite na dolgo čakanje pri segrevanju vode, vročo vodo dobite v 10-15 sekundah.

Preprosta uporaba in modern izgled
Vodni bari so privkačni in prijetno prispevajo k videzu notranje opreme. Ker so priključeni neposredno na vodovodno omrežje, ne kazijo vaših poslovnih prostorov, temveč jim dodajo pridih estetike.

Prihranek prostora
Z vodnimi bari Spring lahko prihranite tudi prostor, saj so priključeni na vodovodno omrežje.

 

Vodni bar


Sveža pitna voda
Vodo vodomati filtrirajo, iz nje odstranijo vodni kamen in klor, preprečujejo razvoj bakterij ter tako zmanjšajo možnost okužb. Z neomejeno količino sveže in čiste vode vas oskrbujejo kjerkoli in kadarkoli.


Varovanje okolja
Z vodnimi bari Spring prispevate tudi k varovanju okolja, saj za svoje delovanje ne potrebujejo plastičnih vodnih balonov ali tovornjakov za njihov prevoz in dostavo. Vodni bari imajo hkrati funkicijo za varčevanje z energijo, zato z njimi okolje varujete tudi tako.


Brez dodatnih stroškov
Vodni bari Spring so izjemno ekonomični. Prihranijo vaš denar, saj ne zahtevajo dodatnih stroškov nakupa, dostave in transporta vode oz. vodnih balonov. Edini strošek je najemnina, ki se ne spreminja. Cena najema vključuje tudi redni servis in menjavo vseh filtrov (lahko naročite tudi dodatni servis na 6 mesecev).